Un senior american, mentor on-line pentru copiii din Centrul Generații

voluntar senior, scoala on-line

De naționalitate american, domnul John Coleman, sau Mr. John, cum este cunoscut la Centrul Generații, a fost îndrăgit din prima clipă de copii. El reușit să aducă o schimbare majoră în viața celor cu care a interacționat, prezentandu-le o altfel de viziune despre viață. Mai mult, a reușit să aducă o contribuție majoră asupra capacității de comunicare a copiilor în limba engleză. Aceștia se exprimă mult mai liber, mai corect și mai cursiv de când participă la activități alături de Mr. John. Desigur că și temele au devenit mai ușoare datorită explicațiilor primite pentru ca acestea să fie înțelese. Iar lista de aspecte îmbunătațite vizibil la copii poate continua cu îmbogățirea culturii generale, stimularea creativității și a gândirii critice, dezvoltarea simțului artistic, prin participare la lecții de chitară, pentru că domnul John a fost de asemenea și profesor de muzică timp de 3 ani. Mr. John este ca o enciclopedie deschisă pentru fiecare copil curios de la centru, iar orice interacțiune cu dânsul este sigur un câștig.

„Mi-am dorit să fac voluntariat pentru a da ceva înapoi noii mele țări. Și de fapt am primit tot eu înapoi atât de multe amintiri frumoase, cum a fost vizita la centru a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, și prieteniile pe care le-am legat cu tinerii și cu seniorii de aici.” – Mr. John

Seniorii care simt că mai au încă ceva de spus în domenii precum matematică, fizică, limba română, limbi străine, și vor să investească timpul și cunoștințele lor în viitorul unui copil, pot deveni mentori pentru aceștia. Prin sesiuni on-line, ei pot oferi sprijin școlar copiilor din programele noastre sociale. Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la Telefonul Vârstnicului 𝟎𝟖𝟎𝟎.𝟒𝟔𝟎.𝟎𝟎𝟏 sau să aplice direct AICI. Un ajutor la momentul potrivit va face diferența în viața fiecăruia dintre cei implicați.

 

 

Distribuie pe:

FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE!

Înscrie-te la newsletter

URMĂREȘTE-NE: