Povestea noastră

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul social, Fundația Regală Margareta a României sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.

Construim punți de comunicare între generații și încurajăm sprijinul reciproc între copii, tineri și vârstnici, bazat pe voluntariat. Abordarea intergenerațională are la bază convingerea că fiecare persoană, indiferent de vârstă, reprezintă o resursă pentru comunitate, iar valorificarea potențialului tuturor membrilor comunității, interacțiunea și dialogul între generații sunt premisele esențiale pentru construirea unei comunități puternice.

Voluntarii care se implică în programele Fundației aparțin tuturor categoriilor de vârstă. Încurajăm seniorii să transmită experiența și pasiunile lor copiilor și tinerilor. Dar și tânăra generație să împărtășeacă energia și dragostea lor, precum și inovațiile momentului către persoanele vârstnice.

Aflați mai multe despre programele desfăşurate de Fundaţia Regală Margareta a României, precum şi despre modul în care vă puteţi implica aici

FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE!

Înscrie-te la newsletter

URMĂREȘTE-NE: